VÅR HISTORIE

Bulldog Workwear ble etablert i 2002 og har siden den gang vert lokalisert i Ølen i Vindafjord kommune, ca. 5 mil fra Haugesund. Vi var opprinnelig et innkjøps-selskap for de firma som etablerte selskapet, men i dag er vi en ordinær og uavhengig produsent av arbeidstøy og personlig verneutstyr. Bulldog Workwear er et kjedeuavhengig og frittstående selskap. Vi arbeider hovedsaklig i Norge, Island og Færøyene.

Vi produserer våre egne merkevarer på ulike fabrikker i Asia, men gjør selv design, produktkontroll, sertifisering etc. Vi har engasjert egne medarbeidere til kvalitets-kontroll i Asia. Vi legger stor vekt på egen inspeksjon av leverandører, spesielt i forhold til kvaliteten på produktene ,men også fordi vi følger tett opp arbeidsforhold og etiske standarder. Vi har vert aktiv medlem i Initiativ for Etisk Handel og vi produserer nå hovedsaklig på SA-8000 sertifiserte fabrikker, slik at vi er sikre på at arbeidsmiljø, sikkerhet, sosialt rettferdige betingelser etc. er ivaretatt.

Siden 2015 har vi vært importør av Panther vernesko fra Italia og vi utvider stadig sortimentet fra denne kvalitets-leverandøren.

Bulldog Workwear er en liten men fleksibel leverandør. Vårt motto er at vi skal være "førstevalget for prisbevisste proffbrukere". Vi skal levere produkt i solid proff-kvalitet, men til gunstige priser. Det er en strategi som vi ser markedet etterspør.

I 2018 utvider vi vår virksomhet med nye salgskanaler og nye produktpakker innen profiltøy slik at vi samlet vil ha en sterk produktpakke tilpasset det markedet vi arbeider i. Våre forhandlere vil kunne gi deg gode tilbud og følge opp med lagerhold og service lokalt.

Vareforsendelse:
Normalt vil bestillinger som mottas før kl. 12.00 sendes samme dag fra vårt lager i Ølen. Vi benytter Schenker og de som ikke har egen transportøravtale vil selvsagt få de avtalepriser vi har med dem.
Til hasteforsendelser (over natt) kan vi bruke Posten (Bedriftspakke over natt) NB! Vi har ikke fax. Send evt. ordre på e-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen som kunde!

 

Bulldog Workwear AS
Mulagata 56
5580 ØLEN

Tlf: +47 52 76 76 60
Org. nr: 884774772

 

Salgskontor Fredrikstad

Bulldog Workwear AS
Bruket 35
2016 GRESSVIK

Tlf:913 19 565 

© {2018} Bulldog Workwear. All Rights Reserved.